Tarieven per sessie

Kennismakingssessie mET INTAKEGESPREK

1 uur
€50

Duo danstherapie (ouder-kind of koppel)

1 uur
€90

Individuele sessie danstherapie

1 uur
€65

Danstherapie in groep (min. 6 sessies)

1,5 uur
€45

Extra Verslaggeving

Voor een uitgebreid verslag op jouw vraag. Een beknopt verslag voor bijv. jouw huisarts wordt niet aangerekend.
€50

De betaling gebeurt contant of via de betaalapp Payconiq op het einde van iedere sessie, behalve voor danstherapie in groep, waarbij je vooraf betaalt voor een reeks van 6 sessies. Kan je een sessie niet bijwonen? Indien je 48u op voorhand verwittigt met een mailtje naar evelien@danstherapeut.be, wordt de sessie niet aangerekend. Wanneer je een afspraak vastlegt, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Het Partena Ziekenfonds voorziet terugbetaling voor danstherapie voor kinderen en jongeren, zolang je nog recht hebt op kinderbijslag (terugbetaling van 20 euro per sessie voor 6 sessies), en voor volwassenen met een chronische ziekte, indien vermeld op de lijst van chronische ziekten van de Europese Commissie (terugbetaling van 20 euro per sessie voor 12 sessies). Voorbeelden van chronische ziekten op deze lijst zijn anorexia nervosa, boulimie, autismespectrumstoornis, CVS en depressie. Je zal dan een medisch attest van een arts aan je terugbetalingsaanvraag moeten toevoegen. Neem contact op met Partena voor meer informatie.

Daarnaast ben ik ook erkend door de Liberale Mutualiteit. Kinderen en jongeren met recht op kinderbijslag krijgen een tussenkomst van 20 euro per sessie, met een maximum van 120 euro per kalenderjaar. Volwassenen krijgen 10 euro per sessie terugbetaald, met een maximum van 60 euro per kalenderjaar. Breng het formulier van de Liberale Mutualiteit mee naar elke sessie.